Nordfyn Erhverv og Turismes bæredygtighedsindsats

Hos Nordfyn Erhverv og Turisme har vi taget aktivt ansvar for at fremme bæredygtighed i vores aktiviteter og lokale samfund. Vores bæredygtighedsindsats er inspireret af FN’s Verdensmål, og vi fokuserer på de områder, hvor vi kan skabe den største forskel. Dette arbejde er udviklet gennem workshops med vores medarbejdere, som har været med til at definere vores målsætninger og handlinger.

Vi arbejder med fokus på fire verdensmål:

Verdensmål 8

8.9 – Bæredygtig turisme: Vi engagerer os i at udvikle turisme, der både er miljømæssigt ansvarlig og økonomisk bæredygtig. Vores ambition er at gøre bæredygtighed til en naturlig del af turistoplevelsen på Nordfyn, gennem vidensdeling, motivation og netværk for vores lokale turistaktører.

verdensmål 11

11 – Bæredygtige byer og lokalsamfund: Vi arbejder for at styrke lokale erhverv og bæredygtig infrastruktur ved at prioritere lokale leverandører og fremme bæredygtige løsninger.

Verdensmål 12

12 – Ansvarlig forbrug og produktion: Vi ønsker at være en drivkraft i at reducere ressourceforbruget og opfordrer vores medlemsvirksomheder til at tænke strategisk om bæredygtighed. Vi stræber efter at implementere bæredygtige teknologier og processer i vores egen organisation, hvor også de mindste handlinger får fokus.

Verdensmål 17

17 – Partnerskaber for handling: Samarbejde er nøglen til at fremme bæredygtige initiativer. Vi bygger partnerskaber, der motiverer virksomheder til at integrere bæredygtighed i deres strategier og praksis, og deler de gode eksempler på tværs af netværk.

 

Kontakt

Per Olesen fra Nordfyns Erhverv og Turisme

Direktør

Per Olesen

Tlf. 40 27 09 13
E-mail: po@neet.dk